• Do not register here on develop.twiki.org, login with your twiki.org account.
• Use View topic Item7700 for generic doc work for TWiki-6.0.2. Use View topic Item7703 for doc work on extensions that are not part of a release. More... Close
• Anything you create or change in standard webs (Main, TWiki, Sandbox etc) will be automatically reverted on every SVN update.
Does this site look broken?. Use the LitterTray web for test cases.

The version is TWikiRelease2005x12x17x7873beta from 2005-12-17

When I attach a file and check "Create a link to the attached file" the link which is created in topic is not the same as link in attachment box.

In attachment box the link works and shows

http://comp/twiki/bin/viewfile/Prenova/PlanUr?rev=1;filename=filename.pdf

while the link in topic points to

[[http://comp/twiki/pub/Main/TWikiPreferences/filename.pdf][filename.pdf]]: filename.pdf

and doesn't work.


Attachment links are working fine. It looks like you have your PubUrlPath setting wrong in configure.

CC

ItemTemplate
Summary Attaching files - "Create a link to the attached file" doesn't work
ReportedBy IgorCimperman
Codebase

SVN Range Sun, 18 Dec 2005 build 7881
AppliesTo Engine
Component

Priority Normal
CurrentState No Action Required
WaitingFor

Edit | Attach | Watch | Print version | History: r5 < r4 < r3 < r2 < r1 | Backlinks | Raw View | Raw edit | More topic actions
Topic revision: r5 - 2005-12-22 - CrawfordCurrie
 
This site is powered by the TWiki collaboration platform Powered by PerlCopyright © 2008-2018 by the contributing authors. All material on this collaboration platform is the property of the contributing authors.
Ideas, requests, problems regarding TWiki? Send feedback