• Do not register here on develop.twiki.org, login with your twiki.org account.
• Use View topic Item7848 for generic doc work for TWiki-6.1.1. Use View topic Item7851 for doc work on extensions that are not part of a release. More... Close
• Anything you create or change in standard webs (Main, TWiki, Sandbox etc) will be automatically reverted on every SVN update.
Does this site look broken?. Use the LitterTray web for test cases.

Either more weird behaviour from %INCLUDE, or me not understanding what it should do again:

My TWiki is running on a domain which I shall call domain.org (fictional name of course), and is called using http://www.domain.org/cgi-bin/twiki/bin/view/ I have a subdomain which hosts a mailing list archive, and is called archive.domain.org.

Now, when I do: %INCLUDE{"http://archive.domain.org"}%, the wrong page is included: I instead get the contents of http://www.domain.org! Setting raw="on" makes no difference. When I try to include any page on the domain archive.domain.org, I get either a page from www.domain.org, or a File Not Found page.

-L.

Sounds like a typical problem with HTTP 1.0 / HTTP 1.1 requests - you will not reach the virtual domain but just the default host for the IP.

Fetching urls using LWP was added with Item1933 and will allow you to reach the virtual host using HTTP 1.1, but you need to set {INCLUDE}{AllowHTTPS} in configure to make this work (and have LWP installed, of course).

I have a feeling this is not clear in the docs?

-- SP

I've just set {INCLUDE}{AllowHTTPS} in LocalSite.cfg, and am running 4.0.2 -- does this mean that it should 'just work'? Still no success. Ive also tried including a https URL, but INCLUDE complains that this is not possible.

-L.

Sorry, silly me - it IS waiting for release, but only for next minor (4.1). So this is a feature found only in DEVELOP so far.

If you are lucky this feature might be ported to TWiki4 branch in a few days, and an easily applicable patch should come from that.

Until then you can work around the problem by setting your archive host as the first virtual host in apache, it will then be used as "fall back" host for HTTP 1.0 requests and the INCLUDE will work.

-- SP

Unfortunately I have no control over the Apache config, so I'll wait for the patch. Thanks!

-L.

Ah, just noticed: Item1933 refers to a patch, I'll try that. I will have to modify it so that LWP will be used for all URL's, not just HTTPS. But at least it might get virtual host INCLUDE's on my TWiki running until 4.1 is released...

-L.

4.1 uses LWP for all includes if it is available, without {AllowHTTPS} (it always uses LWP by preference)

Closed.

CC

4.1.0 released

KJL

ItemTemplate
Summary %INCLUDE of URL on subdomain returns wrong pages
ReportedBy TWiki:Main.LevienVanZon
Codebase 4.0.2, ~twiki4
SVN Range Fri, 31 Mar 2006 build 9626
AppliesTo Engine
Component

Priority Normal
CurrentState Closed
WaitingFor

Checkins 11536
TargetRelease minor
Edit | Attach | Watch | Print version | History: r11 < r10 < r9 < r8 < r7 | Backlinks | Raw View | Raw edit | More topic actions
Topic revision: r11 - 2007-01-16 - KennethLavrsen
 
This site is powered by the TWiki collaboration platform Powered by PerlCopyright © 2008-2019 by the contributing authors. All material on this collaboration platform is the property of the contributing authors.
Ideas, requests, problems regarding TWiki? Send feedback