• Do not register here on develop.twiki.org, login with your twiki.org account.
• Use View topic Item7848 for generic doc work for TWiki-6.1.1. Use View topic Item7851 for doc work on extensions that are not part of a release. More... Close
• Anything you create or change in standard webs (Main, TWiki, Sandbox etc) will be automatically reverted on every SVN update.
Does this site look broken?. Use the LitterTray web for test cases.

Item4491: Using searches in forms doesn't work - in classic edit mode everything is fine

Item Form Data

AppliesTo: Component: Priority: CurrentState: WaitingFor: TargetRelease ReleasedIn
Extension KupuContrib Normal No Action Required   minor  

Edit Form Data

Summary:
Reported By:
Codebase:
Applies To:
Component:
Priority:
Current State:
Waiting For:
Target Release:
Released In:
 

Detail

I use the following search to display checkboxes in one of my forms:

| Verwendete Datenbanken | checkbox | 3 | %SEARCH{"^OrclDB" scope="topic" nonoise="on" regex="on" type="regex" format="$topic" separator=", " }% | | |

The search works as expected when I use the classic text editor, but when I use Kupu I get the following errror:

---+ TWiki Installation Error
Incorrect format of searchformat template (missing sections? There should be 4 %SPLIT% tags)

This applies to all my forms. It worked for some time, but somehow it stopped working. Unfortunately I don't know what I did wrong. Is there some way to debug this? I have to fix that because everytime one of our users opens a topic in kupu the data in the forms gets overwritten with the error (if it's a selection list...).

KupuContrib Version: 14121 (14 Jun 2007)

Any help would be great!

-- TWiki:Main/ReneSchaffrath - 23 Aug 2007

Unfortunately I don't know what I did wrong - well, it would have been helpful to know what you did. Please create a cut-down example of the problem in the LitterTray web, so I don't waste hours trying to reproduce your problem. Thanks!

CC

Here are the steps I made to reproduce the problem:

1. Create a form (SearchtestForm)

2. Create a template with that form (SearchtestTemplate)

3. Create topics based on that template (SearchtestTopic)

Instead of pages beginning with 'A', I get an error. This only happens within kupu not in the text edit mode. See for yourself: Try to edit SearchtestTopic via WYSIWYG smile

-- TWiki:Main/ReneSchaffrath - 24 Aug 2007

OK, I understand, thanks. This problem is localised to KupuContrib, and is probably due to the kupu skin. Confirmed.

As a workaround, use TWiki:Plugins.TinyMCEPlugin for WYSIWYG. I will not be able to fix this for some time (if at all)

CC

Kupu is now second-string, so dropping prio to Normal

CC

I am no longer supporting the KupuContrib. Please use the TinyMCEPlugin instead.

-- CrawfordCurrie - 05 Aug 2008

ItemTemplate
Summary Using searches in forms doesn't work - in classic edit mode everything is fine
ReportedBy TWiki:Main.ReneSchaffrath
Codebase 4.1.2
SVN Range

AppliesTo Extension
Component KupuContrib
Priority Normal
CurrentState No Action Required
WaitingFor

Checkins

TargetRelease minor
ReleasedIn

Edit | Attach | Watch | Print version | History: r8 < r7 < r6 < r5 < r4 | Backlinks | Raw View | Raw edit | More topic actions
Topic revision: r8 - 2009-04-09 - PeterThoeny
 
This site is powered by the TWiki collaboration platform Powered by PerlCopyright © 2008-2019 by the contributing authors. All material on this collaboration platform is the property of the contributing authors.
Ideas, requests, problems regarding TWiki? Send feedback