• Do not register here on develop.twiki.org, login with your twiki.org account.
• Use View topic Item7848 for generic doc work for TWiki-6.1.1. Use View topic Item7851 for doc work on extensions that are not part of a release. More... Close
• Anything you create or change in standard webs (Main, TWiki, Sandbox etc) will be automatically reverted on every SVN update.
Does this site look broken?. Use the LitterTray web for test cases.
Forms don't appear in generated output. Have tried text and plain skins. Have tried publishing my user page from my Main web - you would think that would have to work, right? But no. Generated HTML does not contain the form. I'm using TWiki 4.1.2 and the latest version of the plugin. Enabled plugins: FlowchartPlugin, PreferencesPlugin, DirectedGraphWebMapPlugin, TwistyPlugin, SpreadSheetPlugin, CommentPlugin, EditTablePlugin, InterwikiPlugin, TablePlugin, DirectedGraphPlugin, SmiliesPlugin, TWikiDrawPlugin, RenderListPlugin, SlideShowPlugin

-- TWiki:Main/RichardWalker - 14 Oct 2007

Just made a fresh installation of 4.1.2, did the minimal changes in configuration to get it to work and installed only PublishContrib. Then published my user page from Main web. The form definitely does not appear in the generated HTML.

-- TWiki:Main/RichardWalker - 22 Oct 2007

Neither text nor plain skins contain the essential %<nop>META{"form"}% call that includes the form.

Use a skin that has %<nop>META{"form"}%.

I'm regrading this to Enhancement, as I really ought to add a basic skin to the contrib and fix the doc.

CC

Done

CC

"Neither text nor plain skins contain the essential %<nop>META{"form"}% call that includes the form"

Huh? Text doesn't, but plain does.

Anyway, I repeated the above-described experiment with a fresh TWiki installation and the new version of the plugin and got the same result, even using the new basic_publish skin. I get two horizontal rules at the bottom of the page but no form between them.

The basic_publish skin can not possibly be working even for you, because there's an error in the view.basic_publish.tmpl file - a missing double quote. But even after fixing that, the form does not appear in the generated output. So the big question remains as before - why does the form appear when I view a page in the browser using this (or the plain) skin, but not when I publish the page?

This problem is not fixed. I did try to see what is going on under the hood but once I got into the internals of TWiki's rendering engine it all became too hard to debug. I'm happy to try out other things if I can be of help.

-- TWiki:Main/RichardWalker - 12 Nov 2007

ItemTemplate
Summary Can't get forms to appear
ReportedBy TWiki:Main.RichardWalker
Codebase 4.1.2
SVN Range TWiki-4.3.0, Fri, 12 Oct 2007, build 15261
AppliesTo Extension
Component PublishContrib
Priority EnhancementNormal
CurrentState ClosedNew
WaitingFor

Checkins TWikirev:15546 TWikirev:15548
TargetRelease n/aminor
ReleasedIn

Edit | Attach | Watch | Print version | History: r8 < r7 < r6 < r5 < r4 | Backlinks | Raw View | Raw edit | More topic actions
Topic revision: r8 - 2007-11-12 - RichardWalker
 
This site is powered by the TWiki collaboration platform Powered by PerlCopyright © 2008-2019 by the contributing authors. All material on this collaboration platform is the property of the contributing authors.
Ideas, requests, problems regarding TWiki? Send feedback