• Do not register here on develop.twiki.org, login with your twiki.org account.
• Use View topic Item7848 for generic doc work for TWiki-6.1.1. Use View topic Item7851 for doc work on extensions that are not part of a release. More... Close
• Anything you create or change in standard webs (Main, TWiki, Sandbox etc) will be automatically reverted on every SVN update.
Does this site look broken?. Use the LitterTray web for test cases.

Item5375: Wrong path when inserting image using Attach icon

Item Form Data

AppliesTo: Component: Priority: CurrentState: WaitingFor: TargetRelease ReleasedIn
Extension TinyMCEPlugin Urgent No Action Required   n/a  

Edit Form Data

Summary:
Reported By:
Codebase:
Applies To:
Component:
Priority:
Current State:
Waiting For:
Target Release:
Released In:
 

Detail

When using the "Manage Attachments" icon in the editor I get a correct preview in the edit window, but on saving the image is gone. The inserted url is twiki.pub.Sandbox.ImageTest.amazon-subscription.png

When I use the Pick icon the editor returns the full path, including server name: http://mycomputer.local/~webserver/twiki/pub/Sandbox/ImageTest/amazon-subscription.png

-- TWiki:Main/ArthurClemens - 18 Feb 2008

Related to Item5206 ? I get the same behaviour, no idea how to check what the inserted url is as the save does not work and "show html" gives an empty box

-- TWiki:Main.AntonPiatek - 20 Feb 2008

I'm seeing the same behaviour. Using 4.1.2 on windows.

-- TWiki:Main.JohnFitzpatrick - 22 Feb 2008

Still a release blocker for 4.2.1.

Discussed at TWiki:Codev/GeorgetownReleaseMeeting2008x03x17

-- TWiki:Main.KennethLavrsen - 17 Mar 2008

Sorry, there isn't enough information here to analyse. Do you mean you typed twiki.pub.Sandbox.ImageTest.amazon-subscription.png into the URL entry box in the "Manage Attachments" dialog? Is that really your filename?

This may be a duplicate of Item5206, but you need to compare with that bug and if it is different, write a description (like the "Try the following steps" in Item5206) describing how to reproduce the problem. Thanks.

CC

I cannot reproduce this bug after the 5206 has been fixed. I have tried also with file names with several dots in them and I have tried both FF and IE.

-- TWiki:Main.KennethLavrsen - 23 Mar 2008

Ping Arthur.

-- TWiki:Main.KennethLavrsen - 09 Apr 2008

No response from the reporter, so closing.

-- CrawfordCurrie - 23 Apr 2008

ItemTemplate
Summary Wrong path when inserting image using Attach icon
ReportedBy TWiki:Main.ArthurClemens
Codebase

SVN Range TWiki-5.0.0, Wed, 23 Jan 2008, build 16283
AppliesTo Extension
Component TinyMCEPlugin
Priority Urgent
CurrentState No Action Required
WaitingFor

Checkins

TargetRelease n/a
ReleasedIn

Edit | Attach | Watch | Print version | History: r9 < r8 < r7 < r6 < r5 | Backlinks | Raw View | Raw edit | More topic actions
Topic revision: r9 - 2008-04-23 - CrawfordCurrie
 
This site is powered by the TWiki collaboration platform Powered by PerlCopyright © 2008-2019 by the contributing authors. All material on this collaboration platform is the property of the contributing authors.
Ideas, requests, problems regarding TWiki? Send feedback