• Do not register here on develop.twiki.org, login with your twiki.org account.
• Use View topic Item7848 for generic doc work for TWiki-6.1.1. Use View topic Item7851 for doc work on extensions that are not part of a release. More... Close
• Anything you create or change in standard webs (Main, TWiki, Sandbox etc) will be automatically reverted on every SVN update.
Does this site look broken?. Use the LitterTray web for test cases.

and you're sure you've set it in configure ? -- WN


My configure says: {Site}{CharSet} iso-8859-15

I didn't set it and I cannot delete it. Its just there.

But hey, if I set UseLocale to on, it works and charset is expanded. But that surely must be another bug...

AC


Set priority to Requirement because pages won't validate and other formatting bugs appear. AC
I don't understand this report: %CHARSET% is expanded in my environment, with and without {UseLocale}. {Site}{CharSet} can be overridden in LocalSite.cfg, and if it is set then the variable gets correctly expanded in the rendered pages. So what is wrong?

I'm going to discard this, on the assumption that you will give more information about the problem if it re-occurs.

CC


Probably due to old settings files. I have started from a new LocalLib.cfg and LocalSite.cfg and the bug has disappeared. AC

ItemTemplate
Summary CHARSET not expanded if UseLocale is not set
ReportedBy ArthurClemens
AppliesTo Engine
Priority Urgent
CurrentState No Action Required
WaitingFor

Edit | Attach | Watch | Print version | History: r7 < r6 < r5 < r4 < r3 | Backlinks | Raw View |  Raw edit | More topic actions
Topic revision: r7 - 2005-10-30 - ArthurClemens
 
This site is powered by the TWiki collaboration platform Powered by PerlCopyright © 2008-2021 by the contributing authors. All material on this collaboration platform is the property of the contributing authors.
Ideas, requests, problems regarding TWiki? Send feedback